tiistai 16. joulukuuta 2014

Tunnin sisältöjä

Moikka moi...

Mitäs te olette mieltä seuraavasta:
Kenellä on oikeus hedelmättömyyshoitoihin ja keinosiemennykseen? Onko se homo ja lesbo pareille sallittu muoto saada lapsia?

Omasta mielestäni, kun tällaisiin hoitoihin lähdetään, täytyy olla avo- tai avioliitossa. Homopareille sen myös soisin avioliiton sisään:) Parisuhteen täytyy olla riittävän vahva kantamaan lapsen tuoman vastuun ja velvollisuudet.

Usein lapsia haluavat homo ja lesbo parit voivat olla jopa kiintyneempiä siihen lapseen, kuin sellaiset parit, jotka voivat luonnollista kautta saada lapsia. Tietysti ei ole sen suurempaa rakkautta, kuin vanhempien rakkaus lasta kohtaan:)

Tässäpä keskeltä tuntia pieniä pohdintoja...

2 kommenttia:

  1. Tästä keskustelusta voidaan puottaa heti nuo HOMOT pois. Miten miehet voi saada fyysisesti lapsia?

    Eli siis: minusta oli nainen kuka tahansa, hänellä pitäisi olla oikeus hedelmöityshoitoihin ja keinosiemennykseen. Oli naisen seksuaalinen suuntautuminen mikä tahansa, kunhan hän on lainvoipainen päättämään omasta toiminnastaan. Terveydellinen tila otettava huomioon. Tietty ikäraja (esim 20v) pitäisi asettaa samoin se että on kykenevä huolehtimaan jälkikasvun turvallisesta kehityksestä. Ei todettua akuutia päihde tai mielenterveysongelmaa, koska kyseiset ongelmat vaikuttavat todellakin lapsen turvalliseen kehitykseen.

    Tässä alkuun minun ajatelmia. Vastaile ja kerro miten voinkaan olla väärässä tässä asiassa...

    VastaaPoista
  2. Kyllä olen samaa mieltä. Homot voivat käyttää esimerkiksi kohdunvuokrausta tai adoptiota...

    VastaaPoista